Så här hanterar Fasadkompaniet ab dina personuppgifter.

Fasadkompaniet ab är ansvariga för dina personuppgifter du lämnar till oss. Vi på Fasadkompaniet ab hanterar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Vi vidtar också nödvändiga åtgärder för att skydda dina personuppgifter och du kan även kontakta oss för att ta reda på vilka personuppgifter som vi har sparade om dig.

Hur får Fasadkompaniet ab dina personuppgifter?

Insamling av personuppgifter sker när du kontaktar vår oss eller skickar in en intresseanmälan för någon av våra tjänster via vårt kontaktformulär eller kontaktar oss via telefon. Genom att fylla i formulär eller kontakta oss via telefon samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Fasadkompaniet ab i syfte för att kunna kontakta dig och skapa offerter för våra tjänster och produkter.

Vilka uppgifter hanterar vi på Fasadkompaniet ab.

Det kan vara namn, e-postadress, telefonnummer, adress, postadress, födelsedatum. Vi sparar informationen så länge det är nödvändigt t ex om du är kund till oss sparas din information i sju år enligt bokföringslagen.

Vi lämnar inte ut eller överför personlig identifierbar information till någon utomstående part. Detta inkluderar dock inte betrodd tredjepart så kallade personuppgiftsbiträden som hjälper oss att driva vår verksamhet. Fasadkompaniet ab har som krav på dessa personuppgiftsbiträden är att dom godkänner att hålla informationen konfidentiell och följa gällande personuppgiftslagstiftning.

Du kan läsa mer om dina rättigheter på www.datainspektionen.se