Måla träfasad med Fasadkompaniet ab.

Låt oss måla om din träfasad.

Målarfärgen på din fasad har flera ändamål. En vacker och välskött träfasad ger inte bara ett intryck av ett välmående hus. Det hjälper också till med att hålla din fasad frisk och fri från eventuell röta och mögel. Fasadkompaniet ab är ett företag med bred kompetens som arbetar både effektivt och på ett miljövänligt sätt med väl valda material.

Målarfärg är husfasadens skydd.

Din målade fasad ser till att skydda din träfasad mot vårt skiftande klimat men också för att hålla ditt hus helt och fräscht och skapa ett inbjudande intryck. Med väl valda färger och kulörer hjäps vi åt att skapa den träfasad du vi ha på ditt hus.

Vi utför inte enbart renovering av putsade fasader.

När bör jag måla om min träfasad?

När färg väl börjar flagna eller se allmänt väderbiten ut börjar det dags att tänka på ommålning av husets träfasad. Desto längre du väntar med att utföra underhåll av din träfasad ju mer arbete blir det. Det finns risk för att det blir både krångligare och dyrare när man väntar för länge. Ligger trä öppet för länge för regn och ruskväder så ökar risken väsentligt för skador i befintligt trävirke. Detta resulterar vanligen att man måste byta ut dessa delar. Helt eller delvis. Ett regelbundet underhåll lönar sig.

Nu kan man vilja måla om sin träfasad av andra anledningar.

Ibland vill man byta färg eller kanske bara vill fräscha fasaden med ny målarfärg. Ge tillbaka träfasaden sin forna glans som när den var vackert nymålad. Oavsett anledning så hjälper vi dig att måla om din träfasad på ett professionellt sätt med högkvalitativa material.

Vi byter även ut skadat trävirke och kontrollerar plåtbeslag.

Vid behov så byter även ut virke som fått rötskador eller måste bytas ut av andra anledningar. Självklart så gör vi även en översyn av befintliga plåtbeslag i samband med ommålning av ditt hus träfasad. Vi är inte bara specialister på fasadputs i Stockholm. Vi kan även hjälpa till med att förverkliga era övriga projekt. Fasadkompaniet ab erbjuder ett stort och brett utbud av olika tjänster. Nu erbjuder vi även fasadmålning av er träfasad. Vi utför även underhållsmålning på vissa partier. Allt efter era behov.

Behöver du hjälp med denna tjänst?

Välkommen att kontakta oss för mer information om fasadmålning av träfasader. Våra offerter är alltid kostnadsfria och förutsättningslösa.

Fasadkompaniet.se