Spritputsning.

Vi på Fasadkompaniet AB har specialiserat oss på traditionella fasadputser och arbetsmetoder. Vårt fokus ligger på Stockholm.

Vi arbetar mot ständig förbättring och utveckling.Vår ambition är att vara en heltäckande leverantör för din fasadputs. Med nära samarbete med våra partners kan vi idag leverera en total entreprenad av utvändiga arbeten som ofta hänger ihop med din fasadputsning. En fastighet med en välskött fasad ser inte bara hel och fin ut. En underhållen fastighet hjälper också till med att hålla fukt och mögel och även andra typer av skador borta från fasaden. När man väl har kommit fram till att man måste utföra en fasadrenovering är det mycket viktigt att man väljer rätt produkt att renovera sin fasadputs med. Man vill ju att fasadputsen ska hålla sig hel och fräsch och vara skadefri så länge som möjligt. Det är svårt att som konsument veta vilken produkt man ska välja idag , vilka produkter som är bra eller dåliga. I dag finns det så mycket olika produkter på marknaden och som kanske heller aldrig har utvärderats på rätt sätt. Det här kan vara ett problem för många fastighetsägare som står inför en fasadrenovering. Man har helt enkelt för lite kunskap. Att renovera fasadputs är något man troligen inte vill behöva göra alltför ofta. Dels kan det vara kostsamt men också besvärligt under själva fasadrenoveringen.

Vi är ett kompetent företag som utför fasadrenovering i Stockholm.

Som företag använder vi oss av de bästa materialen för just din fasadputs. Material som är väl beprövade för att fungera i nordiska vår miljö. Vi är inte emot nya material på något sätt men just val av material när det gäller fasadputs så är vi noga med att använda material som vi vet fungerar och experimenterar inte gärna med nya typer av produkter. Vi har utfört massor av fasadrenoveringar på många olika typer av både villor och flerfamiljshus i olika miljöer så vi vågar säga att vi vet vad som fungerar för din fasadputs. Vi på Fasadkompaniet ab väljer alltid hållbara produkter som är av högsta kvalitet och som samtidigt är skonsam mot både människa och vår miljö.

Anlitar ni oss på Fasadkompaniet ab så får ni erfarna fasadspecialister som utför er fasadrenovering. Våra utförda fasadrenoveringar finns spridda över hela Stockholm. Vid sidan av renovering av fasadputs så åtar vi oss också andra typer av arbete. Nedan kan du läsa lite mer om våra övriga tjänster vi erbjuder.

 Vanliga tilläggstjänster vid fasadrenovering som Fasadkompaniet Ab tillhandahåller.

  • Plåtarbete  (fönsterbleck,hängrännor,stuprör etc.)
  • Målningsarbete (takfot,dörrar,fönster etc.)
  • Takomläggning (papp, läkt , tegel etc.)

 

Vid restaurering menas ofta ett återställande av fasaden till något som efterliknar ursprungsuppförandet. Detta kräver kunskap om såväl moderna som historiska material och arbetssätt. I många fall är tekniken daterad och rent hälsovådlig.Vi arbetar med pålitliga konstruktioner av riktig mineralisk puts på beprövade putsbärare. Vår spetskompetens kommer till sin fulla rätt i denna typ av fasadputsning även med kulturhistoriskt viktiga objekt. I de projekt där byggnaderna är K-märkta analyserar vi befintlig fasad och tar fram ett antikvariskt korrekt slutresultat som fastlagts genom noggranna undersökningar.

Äldre hus och renovering på rätt sätt.

Tecken på åldrande behöver inte alltid betyda att denna byggnadsdel måste bytas ut. Vissa gillar den patina som en väderbiten och sliten byggnad kan utstråla. Oavsett ålder och patina så måste ändå funktionen finnas där. Detta gäller hur mycket man än gillar den patina som ditt hus fått genom åren. I bland kan det också vara knepigt att avgöra vad som anses som ett normalt slitage med en vacker patina eller om denna byggnadsdel måste bytas ut. Med ett löpande underhållsarbete som utförs på ett varsamt sätt bevarar vi ditt hus så som du vill ha det.

Fasadputsning i Stockholm.

Vi har idag ett nätverk i Stockholm av yrkesstolta medarbetare som behärskar det mesta av förekommande mur och putstekniker inom fasadputs. Från moderna till de mer klassiska. Vi arbetar uteslutande med förstklassiga och väl beprövade material.

Vi skapar vackra fasader för våra kunder och omgivning.

Våra projekt kännetecknas ofta av höga krav på kvalitet och utförande. Genom bred och långvarig erfarenhet behärskar vi dom flesta förekommande puts- och murningstekniker. Inte sällan består vårt jobb i att återställa fasadens ursprungsskick, något som förutom hög kompetens kräver god kunskap om material och tillvägagångssätt. Vi är det trygga valet av fasadföretag när det gäller att renovera fasadputs i Stockholm.

Våra kunder är stora som små, allt från fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och till enskilda villaägare.

Välkommen till oss!

Fasadkompaniet Johanneshov AB.

Vi har Bas-P och Bas-U.