Fasadputsning med Ädelputs.

Offert från Fasadkompaniet ab är alltid kostnadsfri.

Kostnad för att renovera fasadputs?

Det beror ju naturligtvis på vilket skick din fasadputs har idag. Går det att åtgärda  befintliga skador för att sedan påföra en ny ytskiktsputs / färg ? Vilken struktur på fasadputsen vill man ha ? Man kanske behöver knacka ner all puts och börja om från början. Vilket underlag ska vi putsa på? Behöver vi byta fönsterbleck eller andra plåtdetaljer ? Målning av takfot och vindskivor utför man bla nästan alltid när man har byggnadsställning på plats. Det finns ju naturligtvis andra omständigheter utöver dessa saker som vi nämnt här.

Det är många olika faktorer som avgör kostnaden för just din fasadrenovering.

Prisindikation utan att ha sett fastigheten? Det är inget som vi normalt gör. Vi tycker att det finns för många olika faktorer som man måste ha i åtanke som avgör den totala kostnaden för en fasadrenovering. Ingen fasadputs är den andra lik.

För att vi ska kunna ge och att du ska få ett mer exakt kostnadsförslag så besöker vi gärna din fastighet och analyserar befintlig fasadputs innan vi lämnar en offert. Planerar du att renovera din fasadputs i Stockholm och omnejd är vi rätt fasadföretag för dig.

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta oss.

Renovera din fasadputs med Fasadkompaniet ab.