Vi renoverar betongtrappor i Stockholm.

Låt oss laga er betongtrappa.

En trasig betongtrappa kan utgöra en betydande risk för halk- och snubbelolyckor. Sprickor och ojämnheter kan leda till ökad olycksrisk vilket kan resultera i allvarliga skador för dem som använder trappan. Genom att renovera betongtrappan kan du eliminera dessa risker och skapa en trygg och säker trappa för både boende och besökare.

Renovera eller gjuta nytt?

Att renovera en trasig betongtrappa istället för att gjuta en ny kan vara ett kostnadseffektivt alternativ. Renovering sparar både tid och pengar jämfört med att riva och gjuta en helt ny betongtrappa. Dessutom bevarar renovering den befintliga strukturen och minskar både material och avfall vilket även är fördelaktigt ur miljösynpunkt.

Vi återställer er betongtrappa.

Genom att använda moderna reparationstekniker och halkfria ytskiktsmaterial med oss kan du återställa trappan till sitt ursprungliga skick eller till och med förbättra dess utseende och funktionalitet.

Renovera betongtrappa är en klok investering.

Renovering av en trasig betongtrappa erbjuder flera fördelar. Att investera i renovering av en betongtrappa kan innebära betydande ekonomiska fördelar på lång sikt. Genom att hålla trappan i gott skick och genomföra regelbundet underhåll kan du förlänga dess livslängd och undvika kostsamma reparationer eller överraskningar i framtiden.

Attraktiva ytskiktsmaterial.

Att framgångsrikt underhålla en betongtrappa.

Genom att upptäcka potentiella faror i tid och upprätthålla trappans struktur och utseende kan du främja långsiktig hållbarhet och ett tryggt användande av husets trappa.

Säkerhet och utseende.

När det gäller att förbättra utseendet och säkerheten för din fastighets entré är det också viktigt att välja rätt typ av material vid renovering av en betongtrappa. Vi har kunskapen och kan erbjuda våra kunder lång erfarenhet och expertis när det kommer till att renovera gamla betongtrappor.

Attraktiva säkra halkfria ytskiktsmaterial.

Utöver vår omfattande erfarenhet inom betongtrapprenovering är vi specialiserade på att arbeta med moderna och hållbara ytskiktsmaterial som även skapar ett bra halkskydd vid väta. Vi erbjuder ett utbud av alternativ för att förnya och förbättra din betongtrappa med hållbara moderna skyddande ytskikt.

Behöver du hjälp med att renovera en trasig betongtrappa?

Att renovera en gammal och trasig betongtrappa kan vara ett utmanande men givande och nödvändigt projekt som förvandlar din betongtrappa till en vacker och säker del av din hemmiljö.

Kontakta oss redan idag för mer information.


Fasadkompaniet ab utför många olika typer av hantverkstjänster.

Vi är även specialister på fasadputs Stockholm.