Vi utför professionell fasadrenovering i Stockholm.

Fasadputs är ett fantastisk material som ger husets yttre det skydd som det behöver. Detta vackra ytskiktsmaterial skapar också ett elegant och tilltalande utseende. Detta förutsätter naturligtvis att fasadputsen får det underhållsbehov tillgodosett som just din fasadputs behöver. Normalt så behöver en fasadputs som är i gott skick relativt lite underhållsarbete men med tidens gång så kommer ett renoveringsbehov att uppkomma. Detta kan bero på uppkomna sprickor eller putsnedfall som kan bero på olika orsaker. Frostsprängningar i fasadputsen är en annan orsak. Vi är experter på att utföra fasadputsning och är aktiva i Stockholm och närliggande områden.

Fasadputsning är ett yrke som kräver kunskap och erfarenhet.

Val av material när man utför en fasadputsning är oerhört viktigt  för att erhålla hållbara och vackra utförda fasadrenoveringar. Våra val av material är ordentligt beprövade med egenskaper som är väl kända att fungera tillsammans och också även i vårt nordiska skiftande klimat. Som fasadföretag har vi en lång och gedigen erfarenhet av fasadputs och dess många olika variationer och arbetstekniker som man ska använda sig av för att utföra en fasadrenovering på ett korrekt sätt. Låt oss på Fasadkompaniet.se återställa er fasadputs till nyskick igen. Vi åtar oss fasadrenoveringar i Stockholm av flerfamiljshus till villor av alla storlekar.

Specialister på fasadputsning i Stockholm.

Vi utför fasadputsning och återskapar helt eller förnyar utseendet på er fastighet både på  flerfamiljsfastigheter till en mindre villor med ny kulör på fasadputsen. Att tänka på om man vill ändra färg på fasaden är att det i många fall kan krävas ett bygglov för detta. Kontrollera alltid vad som gäller för just dig vid byte av kulör.

Vi utför mer än fasadputsning.

Vi utför även i samband med fasadputsning andra typer av arbete. Några exempel ser du här nedan.

Måleriarbete av olika slag.

Detta kan omfatta olika typer av träpaneler eller takfotsmålning. Även målning av fönster.

Utbyte av plåtbeslag.

Plåtbeslag finns det många olika typer av i anslutning till fasadputs men exempelvis fönsterbleck, ståndplåt etc.

Vi tillgodoser dom flesta renoveringsbehov som din fasadputs kan tänkas ha. Om ni har en fasadputs med ett behov av att utföra fasadputsning i Stockholm så är vi på Fasadkompaniet.se ett fasadföretag att räkna med. Vi återställer er fasadputs till nyskick. Låt oss utföra er fasadrenovering.

 

Kontakta oss redan i dag.

Fyll i vårt kontakformulär nedan. så återkommer vi till er så fort vi kan. Våra offerter är alltid kostnadsfria och förutsättningslösa.

Det går även bra att ringa oss direkt på tel 070-4691728